Betyg
Röster

Vinstkänslan slog in – man från Jordbro blev miljonär

18 January, 16:04 av Johan Andersson
Uppdaterad: 3 January, 16:04

Lottodragningen som förändrade livet för mannen i Jordbro. Tänka sig att en bit papper med oväntade siffror bakom skraprutorna kunde komma att betyda så mycket. Varje onsdag och lördag lade han in några rader i hopp om att vinna. Turen i oturen där mannen glömt att lägga in rader på onsdagen vände det inför lördagen då han tog hem vinsten. Som ett komplement till vardagen i det egna företaget där mannen kämpat hårt för inkomsten blev detta något att fira!

Flyr vardagen i Jordbro – finansierad resa till Kuba står färdig

Pengarna som mannen från Jordbro vunnit kommer att gå till en resa med familjen till Kuba. Mannens dotter berättar att mannen hela tiden varit inställd på att vinna, så resan till Kuba kommer inte som en överraskning. På Kuba kommer mannen tillsammans med familjen kunna varva ner och ta det lugnt. Företaget får sköta sig självt under några veckor. Få är unnade denna resa utifrån vinsten i lotto. Mannen från Jordbro är en av fem.

Bli miljonär idag – såhär fungerar Lotto

Lotto är ett spel som Svenska Spel äger. Där ska du pricka in sju rätt av 35 stycken nummer. Kruxet som gör att du blir miljonär ligger i att du ska vara ensam om att pricka in sju rätt. på så sätt blir miljonen garanterat din! För att öka dina chanser finns olika tilläggsnummer som ökar dina chanser. Vill du satsa ännu mer mot miljonen föreslår Lotto att spela på två spel, både Lotto 1 och Lotto 2.

Vad säger Svenska Spel om Stockholmsvinnarna?

Vi undersöker varför de fem nya miljonärerna har lyckan att samtliga komma ifrån Stockholm? Efter att ha talat med Natalie Wallin, som är vinnarkommunikatör på Svenska Spel har hon ingen förklaring kring vad som gjort att vinnarna är ifrån Stockholm, mer än att det är många personer i Stockholmsregionen som köper lotter, eftersom många är bosatta i Stockholm. Hon trycker på vad det är som lockar med att spela på Svenska Spel; “vi vill att spel ska vara glädje för alla”.

Johan Andersson

Betygsätt:

0

Röster