Betyg
Röster

Miljonlotteriet finns nu på nätet

22 October, 11:35 av Johan Andersson
Uppdaterad: 7 October, 11:36

Att spela lotto på nätet är någonting som har funnits tillgängligt ett tag, men nu finns även Miljonlotteriet på nätet. Du kan enkelt surfa in på deras hemsida för att prenumerera på olika lotter, men du kan också spela bingo och köpa skraplotter om du vill det. På så sätt finns Miljonlotteriets spel tillgängliga för dig överallt och självklart har de rätt licensiering som gör att du även kan spela tryggt. Du kan också registrera din lott för fler vinstchanser!

Prenumerera

Som alltid kan du prenumerera på Miljonlotteriets lotter och du kan smidigt teckna en prenumeration online. Om du vill kan du ändå få dina lotter hemskickade till dig, men nu kan du också skrapa dem direkt via din dator. Det är bättre för miljön och kan innebära en större smidighet för dig. Att kunna sköta även sina lotterier på nätet är en fördel och lotterna rättas automatiskt så att du inte råkar gå miste om en vinst.

Bingo

En nyhet är nu att du även kan spela bingo hos Miljonlotteriet. Det finns flera olika bingorum där du kan köpa brickor och vinna direkt. Du kan se hur många andra som spelar och det finns även fantastiska jackpottar som du kan kamma hem. Att spela bingo på nätet har varit populärt länge och Miljonlotteriet vill helt enkelt kunna erbjuda mer till sina kunder. Dessutom går hela deras överskott till IOGT-NTO och deras arbete för ett nyktert samhälle.

Skraplotter

De har också olika skraplotter som finns tillgängliga för skrap online. Det finns ett större utbud av skraplotter på deras hemsida än om du prenumererar på fysiska lotter. Prenumerationen fungerar annars precis likadant som när du prenumererar och får lotterna på posten. De har också en skraplott som kallas Skattjakten som är som ett litet spel där du skrapar dig fram. Dessutom spelar du som sagt alltid säkert och tryggt på Miljonlotteriet.

Johan Andersson

Betygsätt:

0

Röster