Betyg
Röster

Spela tillsammans för att vinna jackpotten

27 August, 19:57 av Johan Andersson
Uppdaterad: 27 August, 19:58

Det är många som har spelat Lotto i flertalet år utan att kamma hem någon större vinst. För att slippa detta problem har nu Svenska Spel släppt spelsättet Spela Tillsammans där du får möjlighet att skapa din kupong själv och sedan bjuda in personer till att vara med på jakten efter miljonerna. Fördelen med den här typen av spel är att ni tillsammans har råd med fler nummer och därför får en högre vinstchans.

Hur du gör för att vinna

Det som är det bästa med Spela Tillsammans är enkelheten. Det har aldrig varit så lätt att vara med och kämpa för att vinna din första miljon. Genom åren har miljonutdelningen på olika spel varit enorm hos Svenska Spel och för bara några få månader sedan lyckades ett gäng från Luleå plocka hem 13,7 miljoner. De fick mer än en miljon per person när de delat lika på vinsten. Detta är beviset på att vinstmöjligheterna blir större när ni spelar tillsammans.

Bli en lagledare

Vägen till miljonen är att du väljer vilket spel du vill vara med på. När du väl har funnit det är det dags för dig att skapa ditt lag. För att skapa ditt lag bjuder du in dina vänner genom deras e-postadresser och du kan ha som högst 20 personer i ditt lag. Det lägsta antalet medlemmar är två personer. När laget är ihopsatt är det dags att samla in pengarna och lägga ett spel.

Större vinstchans

En anledning till att vi spelar är för att vinna pengar och det finns många spel att göra det på. Eurojackpot är utan tvekan det spel som har delat ut den största vinsten men nackdelen med detta spel är att hela Europa är med och spelar, vilket innebär mindre vinstchans. Om vi istället kollar på Lotto kommer spelarna enbart från Sverige, vilket innebär större vinstchans för dig och dina medspelare då ni spelar tillsammans.

Johan Andersson

Betygsätt:

0

Röster