Betyg
Röster

Stor TV-Trissvinst väntas spenderas på fiskeresa

3 December, 15:44 av Johan Andersson
Uppdaterad: 3 January, 15:45

När Donald Svensson 52 år från Växjö köpte en Trisslott från Svenska Spel på City Gross i Växjö anade han inte vart köpet av lotten skulle ta honom; nämligen från de småländska skogarna till Stockholm och för att skrapa Triss i TV4 Nyhetsmorgon. När han såg sin vinst tog ett tag för honom att smälta att han och hans särbo skulle till Stockholm. I direktsänd TV så skrapade han lugnt och sansat fram en vinst på 100 000 kronor. Han hade redan funderat lite på vad han skulle göra med de pengar han vann. Valet faller på en fiskeresa.

Truck och fiske

På vardagarna Donald jobbar som truckförare och umgås med sin särbo. Nu efter att han varit och skrapat triss i Nyhetsmorgon på TV4 så kan han ta lite ledigt från jobbet för att underhålla sitt stora intresse och åka på en fiskeresa. Med 100 000 kronor i budget så kan han välja och vraka mellan olika typer av fiskeresor och fiskeutrustning. Nu återstår det bara för honom att välja vart han vill åka någonstans och vad för typ av fiske som han vill fånga. Om hans särbo delar hans intresse såg kanske hon också får följa med på resan.

Tredje personen från Växjö i Nyhetsmorgon

Detta år verkar ha varit ett bra år när det gäller Trissvinster för Växjöborna. Donald är den tredje personen i år från Växjö som får åka till Stockholm och skrapa Triss i Nyhetsmorgon. Med Donalds vinst så uppkommer den totala vinsten för de tre personerna tillsammans överstiger 2,1 miljoner kronor. Donalds trisslott som gav honom vinsten att åka och skrapa i TV var inhandlad på City Gross i Växjö. Vi får se om det kommer att bli en fjärde Växjöbo som får gästa Nyhetsmorgon och skrapa Triss i år, eller om de får återta sin plats och tur Tv-rutan igen nästa år.

Johan Andersson

Betygsätt:

0

Röster