Betyg
Röster

Skrapa fram storvinst två gånger i TV

17 November, 14:43 av Johan Andersson
Uppdaterad: 4 November, 14:44

För nio år sedan skrapade paret Mattias Jonsson och Therese Thorstensson hem en vinst på tre klöversymboler. Med det fick de delta i Nyhetsmorgon där de skrapade en lott med en vinst på 15 000 kronor. Nu skedde det igen. Efter att Mattias köpt med sig en Trisslott och skrapat den på vägen hem stod det klart att familjen skulle få delta i TV ytterligare en gång och få möjlighet att skrapa fram ännu en vinst.

För nio år sedan

Första gången de var med för över nio år sedan, var de med i tv med deras nyfödda son. Då var han endast några veckor gammal. Idag när de var med igen var pojken både stor och en storebror. När de rest till Stockholm fick Mattias gå in i studion. Där hölls programmet i full gång och det var hans jobb att skrapa familjens lott. När det var färdigt stod det klart att vinsten låg på summan av 250 000 kronor.

Pengar till husbygge

Vinstsumman paret tagit hem kommer att gå direkt till deras pågående husbygge. Hela summan på en kvarts miljon kommer att användas för att färdigställa projektet som familjen är igång med. Den kommer väl till pass eftersom familjen var mitt i bygget på sitt nya hem och med pengarna som börjar dryga mot sitt slut, kommer denna vinst som på beställning. Mattias tillägger att de kommer ha råd att bygga ett garage nu tack vare den extra budgeten.

En ovanlig händelse

Natalie Wallin, Svenska Spels vinnarkommunikatör, kommenterar på händelsen om denna dubbla tv-vinst. Enligt henne är det ett otroligt event och visar på en oerhörd tur att lyckas få två storvinster på Triss. Det är väldigt ovanligt att samma person ska kunna vinna stora summor mer än en gång. Att dessutom komma skrapa fram båda i TV hör till ovanligheterna. Hon gratulerar dem båda till vinsten och önskar dem all lycka i dras husbygge och framtiden.

Johan Andersson

Betygsätt:

0

Röster