Betyg4.8
Röster4

Registrera lott

Hur du gÄr tillvÀga för att registrera din lott pÄ miljonlotteriet.se

Att registrera lott hos Miljonlotteriet

Miljonlotteriet erbjuder prenumeration pÄ lotter som skickas hem till dig en gÄng per mÄnad och de hÀr lotterna kan registreras pÄ hemsidan. Det Àr mycket lÀtt gjort och det finns mÄnga fördelar med att registrera lotterna. Först ska vi gÄ igenom hur du gÄr tillvÀga för att registrera lotten och sedan ska vi informera dig om alla fördelar med att göra det.

För att registrera din lott gör du följande:

  • 01Skrapa rutan dĂ€r det stĂ„r ”internetkod” pĂ„ din lott, den finns pĂ„ framsidan
  • 02Logga in pĂ„ Miljonlotteriet
  • 03Klicka pĂ„ fliken ”Registrera lott”
  • 04Fyll i den tolvsiffriga koden pĂ„ din fysiska lott
  • 05Upprepa om du har fler lotter

Fördelar med att registrera din lott

Det finns mÄnga fördelar för dig med att registrera din lott som gör det smidigare för dig om du vinner och ger dig en extra chans om du förlorar. Om du registrerar din lott kommer dina vinster automatiskt in pÄ ditt vinstkonto dÀr du sedan kan vÀlja mellan de olika vinsterna som finns tillgÀngliga. Om du vinner över 5 000 kronor mÄste du Àven skicka in din lott som ett rekommenderat brev efter att den registrerats.

Om du inte har vunnit nÄgot pÄ din registrerade lott kommer den att delta i den exklusiva Nitlottsdragningen som Miljonlotteriet erbjuder. Den sker Ätta gÄnger per Är och ger dig chansen att vinna pÄ dina nitlotter. Det gÀller för Miljonlotteriet Original och Miljonlotteriet Resan.

Registrera din lott pÄ dina sidor hos Miljonlotteriet för att fÄ vinsterna pÄ ditt vinstkonto samt delta Nitlottsdragningen. DÄ kan din nitlott förvandlas till en vinstlott.

Det Àr inte ett mÄste att registrera dina lotter pÄ hemsidan men det Àr bra att göra det för att inte gÄ miste om nÄgon vinst. Dessutom Àr du inte med i nitlottsdragningen om du inte registrerar din lott.
Nej du kan ocksÄ registrera din lott genom att skicka in den fysiska lotten till Miljonlotteriet.
Om du har registrerat dina lotter sÄ kan du i nitlottsdragningen bland annat ha chansen att vinna en bil vÀrd 400 000 kronor.
Nej det Àr bara nitlotter frÄn Miljonlotteriet Original och Miljonlotteriet Resan som kan delta i dragningen.

Johan Andersson

BetygsÀtt:

4.8

4 Röster