Betyg
Röster

Trissvinnare bjöd upp till dans

4 November, 14:40 av Johan Andersson
Uppdaterad: 4 November, 14:40

Att dansa är alltid trevligt och när du vet att du kommer att vinna är det självklart ett perfekt tillfälle att bjuda upp till dans. Det höll Marita Henell med om när hon var inbjuden för att skrapa Triss i TV4-studion. Hon fikade med sin man på City Gross när hon skrapade fram tre tv-apparater på en Trisslott. Likt många andra reagerade hon med chock, hon gick till och med in på toaletten för att få bättre ljus och se om det verkligen stämde. Nu den 11 oktober var det då dags för Marita att skrapa sin trisslott i studion.

Hade dottern som stöd

Marita hade sin dotter Viveca med sig som stöd, någonting som kan behövas vid ett sådant här tillfälle. Hon utlovade dans ifall vinsten blev på en miljon eller mer, då dans är hennes stora intresse. Det blev dock ingen miljonvinst men hon fick ta med sig 100 000 kronor till Uddevalla, en välkommen vinst. Att köpa en lott för 30 kronor och kamma hem 100 000 kronor hör inte till vanligheterna och självklart är det någonting att fira. Marita och hennes dotter spenderade resten av dagen i Stockholm innan det var dags att bege sig hemåt mot Uddevalla igen.

Guldkant på tillvaron

Självklart var Marita en nöjd vinnare och glad över sin vinst som kommer att fungera som en guldkant på vardagen. Att veta att 100 000 kronor finns på kontot bidrar till både trygghet och lite extra njutning. Kanske blir det lite dans också för vinnaren, det är ju ganska troligt då det är hennes intresse. Trisslotten är en mycket populär skraplott från Svenska Spel och den erbjuder spänning från början till slut. Kanske är det din tur att kamma hem en storvinst nästa gång, det kan vi ju alltid hoppas på. Stort grattis hälsar vi i alla fall till Marita!

Johan Andersson

Betygsätt:

0

Röster