Betyg
Röster

Slumpen gav en kvarts miljon i vinst

3 January, 16:02 av Johan Andersson
Uppdaterad: 3 January, 16:02

Gävleparet kammade hem 250 000 kronor när de skrapade Triss i tv, men det var en slump som tog dem dit! Eva ringde sin man Lars när hon var på väg hem från jobbet och frågade om hon skulle handla något, Lars sade nej men Eva körde in på Coop Krysset i Gävle ändå och tur var väl det. Där köpte hon nämligen två Trisslotter i kassan, som hon sedan tog med sig hem.

Eva trodde inte på Lars

När hon kom hem från affären var det maken Lars som fick äran att skrapa lotterna. Han satte sig tillrätta i soffan när han skrapade fram de tre tv-apparaterna. När han berättade det för Eva så trodde hon först inte på honom, åtminstone inte förrän han visade henne lotten med tv-apparaterna. De blev båda riktigt glada över att se vad som gömt sig i lotten, den var ju trots allt köpt av en ren slump.

Lämnade hundarna hemma och åkte till Stockholm

Att skrapa fram tre tv-apparater betyder ett Trisskrap i nyhetsmorgon på TV4. Den 15 november 2019 var det dags och paret lämnade sina hundar hemma och tog tåget mot Stockholm. Parets två söner och tre barn satt och höll tummarna hemma framför teven. Det var Lars som skrapade även i tv-sändningen och glädjen spred sig snabbt i studion när lotten visade en vinst på 250 000 kronor. Lars stack armarna i luften och utbrast “Yes!”.

Planer för pengarna

Pengarna var välkomna då Lars är pensionerad elektriker och Eva gått ner i arbetstid på jobbet som förskollärare. Nu kan Eva snart sluta arbeta och tanken är att de ska investera pengarna i lägenhet. Parets vinst är den fjärde storvinsten i Gävle under 2019. Coop Krysset, där Eva köpte lotten, hade redan sålt en Triss med tv-vinst tidigare under året. Gävleborna har helt enkelt en väldig tur när de skrapar Triss, det är ett som är säkert.

Johan Andersson

Betygsätt:

0

Röster