Betyg4.9
Röster7

Kundtjänst

Om du är skulle behöva kontakta Miljonlotteriet finns det gott om möjligheter till detta. Du kan till exempel mejla dem på adressen kundcenter@miljonlotteriet.se eller fylla i deras kontaktformulär på sajten om du vill skriva till dem. Det är ett mycket enkelt alternativ till kontakt som kan ge dig utförliga och bra svar, klicka här för att komma till kontaktformuläret.

Det finns också möjlighet att kontakta Miljonlotteriet via telefon, vilket föredras av många. Du kan ringa till dem på telefonnumret 031-338 28 20 och deras öppettider för samtal är måndagar till fredagar mellan klockan 09.00 och 17.00. När du kontaktar Miljonlotteriet via telefon får du en mer personlig känsla vid kontakt och du får svar direkt under telefontiden.

Om du vill skriva till Miljonlotteriet utan att behöva vänta på ett mejlsvar finns även den möjligheten, de erbjuder nämligen en möjlighet att chatta med kundtjänsten.

Chatten är bemannad mellan klockan 09.00 och 16.45 under helgfria vardagar och du hittar den här.

Du kan också besöka Miljonlotteriet på deras besöksadress som är Metallvägen 4 i Mölnlycke för en ännu mer personlig kontakt. Det är kanske inte det smidigaste alternativet då du som spelar kan befinna dig var som helst i Sverige, men det är bra att veta att möjligheten finns.

Kontaktväg Uppgifter
E-post kundcenter@miljonlotteriet.se
Telefonnummer 031-338 28 20
Postadress Metallvägen 4, 435 33, Mölnlycke

Miljonlotteriet på sociala media

Självklart finns Miljonlotteriet också representerade på diverse sociala medier, så som sig bör i dagens digitala samhälle.

Klicka här för att komma till deras Facebook-sida där du bland annat får uppdateringar och kan kontakta lotteriet.

Här finns deras Instagram-sida där de uppdaterar med bilder om bland annat deras samarbete med IOGT-NTO.

Du kan också ta en titt på deras YouTubekanal där de publicerar videor av både vinnare och nyheter från Miljonlotteriets håll.

De har också en sida på LinkedIn med information som kan vara av intresse.

Du har alltså många olika sätt som du kan nå Miljonlotteriet på och de tillgängliga kontaktmetoderna är följande:

  • Telefon
  • Mejl
  • Kontaktformulär
  • Sociala medier
  • Chatt
Du kan mejla eller fylla i kontaktformuläret dygnet runt, men du får inte svar förrän kundtjänsten är bemannad.
Ja det finns en FAQ-sektion på hemsidan ifall du vill kontrollera om din fråga är besvarad innan du kontaktar Miljonlotteriet.
Nej, de är enbart till för information och Miljonlotteriet ombeder alla att kontakta kundtjänsten om de har några frågor.
Då rekommenderar vi dig att använda chatten eller ringa och du kommer få svar inom några minuter.

Johan Andersson

Betygsätt:

4.9

7 Röster