Betyg
Röster

Första miljonen på SkrapLotto

27 August, 20:00 av Johan Andersson
Uppdaterad: 27 August, 20:01

Om du är sugen på att vinna en miljon på SkrapLotto ska du bege dig till Lilla Edet. Här lyckades nämligen en trogen kund till Lengroths Spel & Café vinna den första storvinsten på den nysläppta lotten. En dag när stamkunden skulle förnya sina Kenorader berättade butiksägaren att en ny skraplott hade kommit och frågade kunden om denne ville prova sin lycka och vara en av de första att prova SkrapLotto i hans butik. Butiksägaren hade precis öppnat sitt första paket med dessa lotter och kunde inte tro sina ögon när han sedan rättade den vinnande lotten i sin maskin.

Vinstögonblicket

När den trogna kunden kom tillbaka in genom dörrarna var det med ett stort leende. Kunden var nämligen säker på att det fanns en vinst på 30 000 kronor på lotten. Vad kunden trodde var 30 000 kronor visade sig dock snart vara en miljon kronor och kunden blev därmed den första att vinna detta belopp på det nysläppta SkrapLotto. ”Det är sådan tur och röta, allt på en gång” sa kunden som var överlycklig över att vinsten till och med var högre än vad som var förväntat. Det är utan tvekan en bra start på en ny skraplott och SkrapLotto har en ljus framtid tillmötes.

Rekordvinst

Det var inte första gången som Martin Johansson, ägare till Lengroths Spel & Café, sålde en miljonvinst. För 13 år sedan, i juli 2006, lyckades en av hans kunder med att vinna 1,8 miljoner på Lotto. Dock är det första gången som en av hans kunder lyckas skrapa sig fram till en miljonvinst. Det är inte allt för ofta vi ser en miljonvinst på en skraplott och att lyckas öppna den första bunten av SkrapLotto på en måndag och sälja den stora vinsten redan samma dag, får nog många att undra om kanske Lengroths Spel & Café är stället där man i framtiden ska köpa sina lotter.

Johan Andersson

Betygsätt:

0

Röster