Betyg
Röster

10 miljoner – Svenska Spel söker vinnaren

11 January, 16:02 av Johan Andersson
Uppdaterad: 3 January, 16:03

Känner du igen känslan när du blir påmind om den där jackpotten på 10 miljoner du vann förra veckan? En som snart kommer få uppleva just det är en kvinna i pensionsåldern från Malmö. Det var på lottodragningen onsdagen den trettonde november som kvinnan lyckades pricka in sju rätt på Joker. Än så länge har hon inte gett sig till känna och Svenska Spel Tur som inte har uppdaterade kontaktuppgifter till kvinnan går nu ut med en efterlysning. – Vi vill gratulera henne till vinsten men också kunna hjälpa henne att få de tio miljonerna utbetalade på ett konto, säger Svenska Spel Tur vinnarambassadör Pierre Jonsson.

Glada miner hos spelombudet

Malmökvinnan lämnade in sitt spelkvitto hos spelombudet Direkten Zel i Malmö. Det är en liten butik, men ingen i personalen känner till vem som kan vara den lyckliga vinnaren. Butikens ägare Evert Nyström säger att kunderna pratar och frågar mycket efter en så här stor vinst och fortsätter: – Många är nyfikna, och själv tycker jag förstås också att det ska bli roligt att träffa vinnaren. Och alla är så klart glada över att det snart kommer in en blivande vinnare till butiken. – Det här är otroligt roligt med en så stor vinst, det är något vi väntar på ska hända varje vecka, säger Evert Nyström.

Den ovetandes miljonären

Men dagarna har gått och storvinnaren har alltså ännu inte gett sig till känna. På Svenska Spel vet de inte om kvinnan ännu vet om sin vinst. Vinnarambassadör Pierre Jonsson hoppas på att hon besöker ombudet inför onsdagens spelstopp. – Går hon dit för att rätta sina rader kommer hon åtminstone då att bli varse vinsten. Men för säkerhets skull går Pierre Jonsson ut med en efterlysning och ber kvinnan att ringa Svenska Spels kundservice. Men först måste hon förstås hitta sin vinnarlott och kolla in sina rader. Raden som gav 10 miljoner på Joker är: 7 – 2 – 9 – 0 – 3 – 7 – 6

Johan Andersson

Betygsätt:

0

Röster