Betyg4
Röster1

Västeråsfamiljen nya vinnare på Lotto

10 August, 13:29 av Johan Andersson
Uppdaterad: 27 August, 19:59

En familj från Västerås bestående av två bröder och deras pappa lyckades i början av augusti att pricka in 7 rätt på deras bolagsspel på Lotto. Raden var ifrån deras tioveckorssystem som familjen brukade spela på. Vinsten 1 miljon kronor eller 333 333 kronor vardera är den första vinsten på ett bolagsspel på Lotto i år. Bolagets pris för 10 veckor var endast 460 kronor och för en 10-veckorsperiod var det en mycket lyckad investering.

Det var under kvällen som dragningen hade skett som den ene av de två bröderna plötsligt kom på att de inte hade rättat lottoraderna ännu. Efter att ha rättat Lotto 1 utan någon högre vinst började de att rätta Lotto 2. Bröderna kunde inte tro sina ögon när det blev rätt efter rätt. När de väl hade insett att de hade vunnit ringde de sin pappa. Även han var skeptisk och bröderna fick skicka en skärmdump som bevis.

Vägen till miljonen

Västeråsfamiljen som tillsammans drog in miljonvinsten hade spelat ett 10-veckorsbolagsspel på Lotto. Efter att ha hämtat in denna vinsten var det dags för familjen att förnya sin tioveckorslottorad igen. De två bröderna gick i tankarna om att köpa varsin lägenhet innan vinsten och deras vinst kunde inte komma mer lägligt. Fadern som är pensionär har inte planerat något för vinsten ännu, men kommer inte ha några problem att hitta något bra att använda pengarna till.

För att vinna på Lotto så behöver du pricka in 7 nummer utav 35. Om du är ensam vinnare med 7 rätt garanteras du 1 miljon kronor. Vid varje dragning dras även fyra tilläggsnummer, där du har chansen att vinna en större summa om du enbart skulle ha 6 rätt på de ordinarie numren. Lotto kostar 3 kronor per rad och dragningarna sker på onsdagar och lördagar, om du också vill ha chans att bli miljonär.

Johan Andersson

Betygsätt:

4

1 Röster